Image1\

Budapest felől az M5-ös autópályán:  a 66-os km-nél a lajosmizsei leágazásnál kell letérni és Cegléd, Nagykőrös irányba balra fordulni (tehát nem Lajosmizse felé jobbra, hanem épp ellenkezőleg).


Az autópálya felett áthaladva, attól kb. 6 km-re, a Tanya Faló nevű országúti autósbüfénél már ott fogadja eligazító táblánk. Egy földút indul itt balra, 3 km egyenesen a panzióig.

 

Budapest felől az 5-ös úton: Lajosmizsére jutva a város központjában tábla mutatja a Cegléd, Nagykőrös irányt (balra). Az autópálya felett áthaladva, attól kb. 6 km-re, a Tanya Faló nevű országúti autósbüfénél már ott fogadja eligazító táblánk. Egy földút indul itt balra, 3 km egyenesen a panzióig.

 

Kecskemét felől autópályán: ne dőljön be az első "Lajosmizse" táblának, mert az bevezeti Lajosmizse központjába. A 69-es km-nél már ott a "Cegléd, Nagykőrös" tábla, ott kell jobbra letérni Cegléd irányába. Az autópályától kb. 6 km-re, a Tanya Faló nevű országúti autósbüfénél már ott fogadja eligazító táblánk. Egy földút indul itt balra, 3 km egyenesen a panzióig.

 

Kecskemét felől az 5-ös úton: Lajosmizsére jutva a város központjában tábla mutatja a Cegléd, Nagykőrös irányt (jobbra). Az autópálya felett áthaladva, attól kb. 6 km-re, a Tanya Faló nevű országúti autósbüfénél már ott fogadja eligazító táblánk. Egy földút indul itt balra, 3 km egyenesen a panzióig.

 

A panzió elérhető még a 4-es főút felől Cegléden keresztül a Csemő, Lajosmizse útvonalat választva. Onnan érkezve is a Tanya Faló kocsma, az ott felállított eligazító táblánk a tájékozódási pont.

 


(Óvatosan a földúton! Őzek, néha szarvasok, sőt szabadon legelő lovak is előbukkanhatnak váratlanul az út menti erdőből vagy a sűrű bokrok közül !)


 

 

GPS koordináták: szélesség 47° 06’ 22” É      hosszúság 19° 34’ 39”  K

 

Térkép